categoriewonen, werken en zorgen
opdrachtgeverCSW nv i.s.m. Vanhout Projects nv
locatieHeist-op-den-Berg
ontwerpteamGAB architecten, studiebureau Forté, studiebureau Zenga
periodein uitvoering
oppervlakte4.900 m2
Fotocredit: Ontwikkelaar Vanhout Projects nv - Geel

over het project

CSW HEIST

In het centrum van Heis-op-den-Berg wordt een energiezuinige residentie voor wonen en werken gerealiseerd. De E-peilen van de appartementen liggen allemaal onder E20.
 
Het nieuwbouwproject bestaat uit handelsruimten, allen “zorg” gerelateerd, op het gelijkvloers en 21 appartementen, gelegen op de verdiepingen. Er wordt een mix van appartementen aangeboden bestaande uit 1 of 2 slaapkamers, sommige met nog extra bureauruimte, en allen met een ruim terras en met aandacht voor privacy.

De handelsruimten en appartementen zijn verspreid over 2 gebouwen die ondergronds door middel van een ondergrondse parking verbonden zijn. Tussen beide gebouwen bevindt zich de “zorgstraat”.  Op deze zone zijn alle toegangen tot de handelsruimten alsook toegang tot de appartementen gesitueerd.

Visueel zal het project 1 geheel vormen maar beide gebouwen hebben kleine nuances in materialen om zo elk gebouw zijn eigen identiteit te geven.